HTML

ULCV epitesen Del Koreaban

Itt majd egy naploszeru beszamolo lesz fellelheto.

Friss topikok

  • zsomatograf2: 2016-ban még mindig jó, hogy nem került törlésre a blog. Rengeteg érdekes dolgot lehet itt találni... (2016.07.13. 15:50) szombat 05.06.10
  • marabou: ... jó a zene... a repülö-pilot job pedig egy nagyon "veszélyes üzem"! De legjobban a bulbaorr-fel... (2013.01.02. 20:18) vasarnap 27.06.10
  • marabou: ... ez tan-, és vizsgaanyag, a hosszujaratu kapitanyin? Öröm nezni az izmok es a rutin harmoniajat... (2013.01.02. 19:49) Kenyersutes II.
  • comp: A totalcar.hu-ról találtam ide, nagy élvezet volt végigolvasni a blogot. Én is várom a folytatást. (2011.01.08. 12:54) Folyt. kov.
  • amatőr: Köszi a részletes válaszra mutató hivatkozást a belsőség blogon feltett kérdésemre! Az érdekelne ... (2010.12.08. 13:13) Sea trial III.

Linkblog

Tajfun 10.08.10

2010.08.14. 06:46 malay

 

Ma elhuzom a belem maroknyi legenysegemmel, mert tajfun kozeleg.

Swordfish: Typhoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swordfish: Jinhae Man anchorage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelenlegi pozicionk nem lenne rossz a vihar atveszelesere, de mostanra mar meglehetosen zsufoltta valt (nehany tucat, ha nem szaz kis bakuli horgonyzik korulottunk), igy a biztonsag erdekeben a hajogyar ugy dontott, hogy a nagyok huzzanak balra el.

Lehetosegeink meglehetosen korlatozottak, mert az uzemanyagunk igen csak fogytan van. Az a 90 tonna dizel, meg a 110 tonna nehez olaj ami a rendelkezesunkre all, normal esetben egy napra sem volna eleg. Meg nem tudom mi tevo legyek… Az lenne az igazi megoldas, ha attudnek menni a Tsushima sziget masik oldalara, de a fent emlitett korulmenyek miatt feltehetoleg csak keresek egy szabadabb vizfeluletet itt a kozelben. Az “okosoktol” mar kaptam jo tanacsot miszerint hajozzak el a koreai felsziget masik oldalara. Nem rossz otlet, csak uzemanyag hijjan kivitelezhetetlen. Hej azok a regi szep idok…..amikor a fogep meg nem a fedelzet alatt, hanem  az arbocon volt….
Ilyet sem csinaltam meg, hogy papirok, terkep, legenyseg, uzemanyag nelkul hajozom el, kulonosebb cel nelkul. Minden rosszban van valami jo, igy ha egyszer majd meggondolom magam , s befejezem tengeresz palyafutasomagam, majd elmehetek Szudanba tovabbkepzest tartani a helyi kalozoknak, a “Hogy raboljunk el egy Ultra Large Container Vessel-t” cimmel.
A csutortoki utazasombol sem lesz valoszinuleg semmi. Ennek csak egy negativ vonzata van, ha visszajovunk ugy rugnak majd ki az orszagbol a vizum szabalyok megsertese okan, mint a sicc. Ez foglalkoztat azonban jelenleg a legkevesbe. Az meg, hogy egy evig nem johetek vissza Koreaba, abszolut nem keserit el….
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajoepites.blog.hu/api/trackback/id/tr372220690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása