HTML

ULCV epitesen Del Koreaban

Itt majd egy naploszeru beszamolo lesz fellelheto.

Friss topikok

  • zsomatograf2: 2016-ban még mindig jó, hogy nem került törlésre a blog. Rengeteg érdekes dolgot lehet itt találni... (2016.07.13. 15:50) szombat 05.06.10
  • marabou: ... jó a zene... a repülö-pilot job pedig egy nagyon "veszélyes üzem"! De legjobban a bulbaorr-fel... (2013.01.02. 20:18) vasarnap 27.06.10
  • marabou: ... ez tan-, és vizsgaanyag, a hosszujaratu kapitanyin? Öröm nezni az izmok es a rutin harmoniajat... (2013.01.02. 19:49) Kenyersutes II.
  • comp: A totalcar.hu-ról találtam ide, nagy élvezet volt végigolvasni a blogot. Én is várom a folytatást. (2011.01.08. 12:54) Folyt. kov.
  • amatőr: Köszi a részletes válaszra mutató hivatkozást a belsőség blogon feltett kérdésemre! Az érdekelne ... (2010.12.08. 13:13) Sea trial III.

Linkblog

vasarnap 25.07.10

2010.07.26. 05:34 malay

 

Nem csak idozona szerint vagyok elobbre nalatok, hanem datumilag is. Nalunk tegnapelott  volt az uj kenyer unnepe. Kifogytunk a fureszpor izu tartos kenyerekbol, neki lattunk hat kenyeret sutni. Az eredmeny egy leginkabb B30-as falazoblokkra hasonlito valami lett, nem csak kinezeteben, de allagban is. A keresztenyi, felebarati szeretetre buzdito mondas, miszerint, “ha megdobnak kovel, dobd vissza kenyerrel” ebben az esetben teljesseggel ertelmet veszti, mert ha mar valakinek dobalni tamad kedve, tegye azt inkabb kovel, mint ezzel a kisse szenes felszinu, am annal rosszabb izu es foleg kemenyebb valamivel.
Ha ujra lesz internetem, azzonal targyalasokba kezdek majd, “kenyerado gazdammal”, mar ami a szerzodesunk orvosi ellatasra vonatkozo reszet illeti. (a fogorvosi koltsegek csak egyszeru huzasra vonatkoznak) Ha kenyer gondjainkat nem tudjuk rovid idon belul rendezni, mindannyian fogatlan oroszlanokkent (magam pedig tigriskent) fogunk hazamenni.
Ez volt tegnapelott.
Az inseg nagy ur, sok mindenre ra tud venni, olyan dolgokra is amire meg (rem) almaiban sem szivesen gondola az ember. Igy tortent, hogy lett egy uj “megasztarunk”, vagy ha ugy tetszik egy “csillag szuletesenek” lehettunk szemtanui. Harmadik tisztem, SKRZECZOWSKI Sebastian (le kellett, hogy irjam a nevet, hogy lassatok, hogy nem egyszeru az eletem, mar ami az adminisztracios feladatokat illeti) az ej leple alatt, beosont a konyhaba es megprobalt kenyeret kesziteni. A vegeredmeny tobbszorosen felulmulta az elso probalkozasunkat, de a fenti mondasra vonatkozo allitasom, meg egyelore ervenyben marad, azaz inkabb hajigaljanak kovel, mint a mi kenyereikkel.
Majd minden hajomon kiszoktam ragasztani egy kis matricat az egyes navigacios berendezesek fole miszerint “RFM”. (read the fucking manual) Azaz mielott vad gomb nyomkodasba kezdene akarmelyik tisztem legalabb “olvassa el azt kib..szott hasznalati utasitast”. Most magamba kellene, hogy nezzek, s szegyen pirja borithatna orcam, mert magam sem tettem igy, hanem csak eszetlenul csavargattam a kenyersutogepen a gombokat. Ma mar tenyleg “billgecnek” kell lenni, meg egy hulye kenyersuto kezelesehez is.
Most, hogy nezem, tobb gomb van rajta mint a (mi hidon levo, a kereskedelmi forgalomban kaphato legjobb) radarunkon. Kepet sajnos nem tudok prezentalni, mert …..az internetem meg mindig korlatos, de higgyetek el, hogy igy van.
Szep napot mindenkinek,
Udv,
Dr., Capt., Chef Malay
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajoepites.blog.hu/api/trackback/id/tr642176362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása