HTML

ULCV epitesen Del Koreaban

Itt majd egy naploszeru beszamolo lesz fellelheto.

Friss topikok

  • zsomatograf2: 2016-ban még mindig jó, hogy nem került törlésre a blog. Rengeteg érdekes dolgot lehet itt találni... (2016.07.13. 15:50) szombat 05.06.10
  • marabou: ... jó a zene... a repülö-pilot job pedig egy nagyon "veszélyes üzem"! De legjobban a bulbaorr-fel... (2013.01.02. 20:18) vasarnap 27.06.10
  • marabou: ... ez tan-, és vizsgaanyag, a hosszujaratu kapitanyin? Öröm nezni az izmok es a rutin harmoniajat... (2013.01.02. 19:49) Kenyersutes II.
  • comp: A totalcar.hu-ról találtam ide, nagy élvezet volt végigolvasni a blogot. Én is várom a folytatást. (2011.01.08. 12:54) Folyt. kov.
  • amatőr: Köszi a részletes válaszra mutató hivatkozást a belsőség blogon feltett kérdésemre! Az érdekelne ... (2010.12.08. 13:13) Sea trial III.

Linkblog

szerda 23.06.10

2010.06.23. 03:19 malay

Az ido elore haladtaval, egyre inkabb latszik, hogy csikszemu barataink, mindennel jobban szeretnenek mar megszabadulni tolunk. A futoproban egy 180 pontos hibajegyzeket allitottunk ossze, melyre igy vagy ugy reagalniuk kellene. Nem igazan latszik az igyekezetuk, hogy probalnak kijavitani, vagy esetleg potolni a talalt hianyossagokat.

Ha jellemezni akarnam a jelenlegi helyzetet, akkor a kaosz szo illene ra leginkabb. Nem mintha az egesz project atgondoltnak lehetne mondhato. Jelenleg a helyi vammal kuszkodunk leginkabb. A technikai atadast Hetfore varjuk, de a helyi rendelkezesek ertelmeben, mindent amit a hajora viszunk a vegso atadas elott (tulajdonos csere) az vam koteles. Ezen megy most a huza-vona. Holnap erkezik a legenysegem ujabb 6 tagja. A kajat megrendeltem, de nem vitethetjuk a hajora…csak ugy mint tulajdonos altal kuldott alap felszerelesi targyakat sem. 400000 dollarnyi cucc var kipakolasra, de nem lehet ill. a vam olyan magas (80000 dollar), hogy nem erne meg. Lepedo, parna, konyhai edenyek nelkul meg el lennenk, de mit varnak tolunk, hogy mit csinaljunk szerszamok es egyeb felszerelesek nelkul, nem ertem? “Rendes” kereszteny emberek leven, meg azt sem mondhatom a legenysegemnek, hogy bocsi fiuk, nincs kaja, most Ramadant tartunk. Na lenne paraszfelkeles azt hiszem.
Kozben pletykak keringenek arrol, hogy mar meg van a berlonk es talan elhajozunk egyszer. Ugy tunik, hogy a berleti dijjak ismet emelkedoben vannak, de mindenki kivar, tovabbi novekedest remelve. Mert azert az nem mindegy, ismerve a hosszutavu berleti szerzodesek hosszat (3, 5 , 10 ev), hogy a hajot 55000 dollar per napert adjak ki, vagy 60000 ert. Ez a hazard jatek ideje.
A tulajdonos is patt helyzetben van, mert egyreszt minuszt termel az allo hajoja, de a bank sem engedi, hogy fillerekert kosson szerzodest, mert neki (a banknak) csak az olyan szerzodes a jo amibol legalabb a jelzalog reszleteit letudja vonni. Osszessegeben nem ilyen egyszeru az ugylet, de mivel magam sem vagyok kozgazdasz, magyarazatnak meg teszi ez is.
Remenykedem, hogy elobb vagy utobb osszejon nekik es hatunk mogott hagyhatjuk vegre Koreat, ha nem is orokre, de egy kis idore.
Tegnap egy hullamos filmel probaltam leplezni a lustasagom, ma se legyen maskent:

Szólj hozzá!

Címkék: del korea hajo hajoepites hajogyar geoje

A bejegyzés trackback címe:

https://hajoepites.blog.hu/api/trackback/id/tr102102680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása